fbpx

Vi håndplukker alle våre innfatninger

Briller – et nødvendig onde eller en flott løsning som bidrar til godt syn?

Bruker du briller fra morgen til kveld er det viktig at det både ser og kjennes bra ut. En god brille skal fremheve dine beste trekk, sitte godt på og ikke minst holde lenge. Har du en enkel styrke kan denne tilpasses i omtrent hvilken som helst innfatning. Men har du litt mer styrke, eller litt avanserte glass, er størrelse og hvordan innfatningen sitter i ansiktet (brillens plassering) med på å bestemme hvor godt brillen vil fungere. Vi er opptatt av kvalitet og komfort, og bruker vår kompetanse og erfaring for å sikre at du finner den perfekte brillen hos oss.

innfatning

Kompetanse – Kvalitet – Komfort

Vårt brillesortiment er et resultat av bevisste valg. Det starter allerede ved valg av leverandører. Det er ingen hemmelighet at Norge er et lite, men langt land. Leverandører må komme innom butikken, slik at vi får sett og vurdert hver enkelt innfatning før vi velger å ta de inn i vårt sortiment. Dette gjør at vi kan stå inne for kvaliteten. Vi kjenner våre kunder, og funksjonalitet og komfort er viktigere for oss enn at brillen skal være topp moderne. Samtidig gjør vi nye innkjøp hele året, slik at du alltid vil finne briller som er “up to date”. Vi skal ha innfatninger som våre kunder vil ha, og et utvalg som gjør at du finner riktig brille uansett størrelse, fasong og brillestyrke.

Det har vært viktig for oss å få beholde vår frihet til å ta egne valg. Derfor er vi medlem av IC Optical Group, det er en gruppe uavhengige og frittstående optikerforretninger i Norge. Dette gjør at vi kan ta inn et sortiment basert på våre egne krav og ønsker, men samtidig ha fellesskapet og fordelene med å være en del av en kjede. Slik sikrer vi både kvalitet, komfort og kunnskap.

Se flere artikler