Vår historie

Nytt Syn åpnet dørene i 2019. Det startet med ideen om en optikerforretning tilpasset menn. Et ønske om at mannfolka skulle føle seg hjemme hos oss, og et mål om å gjøre det mer komfortabelt og enklere å ta vare på synet. En trivelig arbeidsplass basert på ærlighet og service var også et ønske. Vi er en frittstående butikk som innebærer at vi selv velger hva vi vil levere, og håndplukker alle produkter. Med til sammen 30 år i bransjen mener vi at dette er til beste for våre kunder.

Godt syn er viktig, hele livet!

Vårt mål er å bidra med dette. Da er kunnskap om syn og produkt viktig, slik av vi kan levere komfortable synsløsninger av god kvalitet.

Vi er medlem i IC optical group og Norges Optikerforbund.

 

Vår visjon:

Bidra til godt og komfortabelt
syn,hele livet.

Kompetanse – Kvalitet – Komfort

Hvem er vi?

Unni Lillealter

Optiker, eier og daglig leder

Unni fullførte optikerutdanningen ved Kongsberg i 2001, 21 år gammel, og har nå vært optiker halve livet.

Hun har tatt videreutdanning i kontaktlinser, bruk av diagnostiske øyedråper og tørt øye. Etter å ha vært ansatt i flere butikker og forskjellige kjeder begynte prosessen med oppstart av egen butikk i 2018. Samme år ble hun kåret til Norgesmester i Optometri på Norges Optikerforbunds landsmøte.

Høsten 2021 startet hun på «Master i Optometri og Synsvitenskap», og er derfor enkelte uker tilbake på Kongsberg. Dette for å også fremover kunne levere synsundersøkelser og oppfølging av øyehelse på et faglig høyt nivå. 

Maria Jørgensen

butikksjef

Maria har vært med siden oppstarten av Nytt Syn, og har lang erfaring med kundeservice. Jobbet i bransjen siden 2013, og stortrives.

Hun har evnen til å sette seg inn i folk sine behov, til det beste for kunden. God produktkunnskap og innsikt i tekniske løsninger, er en kløpper på å løse utfordringer og husker det meste.

Siden oppstarten av Nytt Syn har hun vært den som har hatt kontroll over innkjøp, bestillinger, varelager og markedsføring.

Høsten 2021 tok hun fagbrevet i Salgsfaget, og ble etter dette ansatt som butikksjef.