fbpx

ZEISS DriveSafe – Hverdagsbriller tilpasset bilkjøring

ZEISS DriveSafe

Briller med ZEISS DriveSafe-glass er helt vanlige briller som du kan bruke i hverdagen, men med optikk som er optimalisert for bilkjøring. De finnes som enstyrkeglass eller progressive glass. Glasset minimerer stresset for øynene dine når du kjører bil og hjelper deg med å se bedre, slik at du kan komme trygt og sikkert fram dit du skal.

Å se bra er en forutsetning for å kunne kjøre sikkert. Øynene våre har det ekstra tøft ute på veiene, der de hele tiden veksler mellom å se på kjørebanen, dashbordet, samt i side- og bakspeilene. Dårlig vær og mørke gjør det også ekstra vanskelig å se ordentlig.

ZEISS DriveSafe er brilleglass tilpasset bilkjøring, som:

  • Hjelper deg med å bedømme avstand og trafikksituasjoner raskere
  • Forbedrer mørkesynet
  • Minsker forstyrrelsen fra reflekterende lys
  • Gjør det lettere for deg å veksle fokus mellom veien, dashbordet og speilene – raskt og ofte
  • Finnes som enstyrkeglass og progressive glass
  • Fungerer også utmerket som helt vanlige briller, når du ikke kjører

Les mer her.

Bestille time til synsundersøkelse her

Se flere artikler