fbpx

Du får

Varighet

Det er endelig sommer i Rana!🌞

Det må feires!🥳 Akkurat nå får du halv pris på alle brilleglass fra ZEISS ved kjøp av komplett brille! Det betyr at du kan spare opp til 4950,- på progressive briller. Vi har et godt utvalgt av innfatninger til han og henne, store og små.

Godt syn er viktig – hele livet! Vårt mål er å bidra med dette. Kvalitet er viktig for oss, derfor leverer vi kun det beste for deg. Alle brilleglassene våre er kvalitetsglass fra ZEISS, og vi håndplukker selv alle våre innfatninger og solbriller. På denne måten vet vi at vi kan stå inne for kvalitet og funksjonalitet, og har et utvalg som passer deg.

Vi har også -20%ALLE solbriller uten styrke! 😎

Vi har solbriller til en hver aktivitet! Det finnes solbriller tilpasset løping, sykling, golf og kajakk for å nevne noe. Vi har også brillene til deg som skal tilbringe sommerferien bak rattet, med høykontrastglass som gjør bilkjøringen mer behagelig.

Kort sagt: trenger du ny solbrille – vi har utvalget!

Se hva vi kan tilby av produkter