fbpx

Du får

Varighet

Det er 3 år siden Nytt Syn åpnet dørene for første gang, det må feires! 🥳

Bestill time til synsundersøkelse her

Vi er blitt 3 år, men er enda ferske. Ideen var en røffere butikk, utenfor byen og med gratis parkering. Det syns vi at vi har fått til! Men vi jobber hele tiden for at flere skal bli klar over at vi finnes, og at vi også har et godt utvalg briller til damer og barn, ikke bare til mannfolka. Trenger du solbriller til jakt, fiske, bilkjøring eller stranda så finner du det hos oss!

Vi leverer komfort, kvalitet og kunnskap, ærlig og realt.

Vårt ønske og mål er å gi deg et så godt og komfortabelt syn som mulig, hele livet! Er det lenge siden du tok en synsundersøkelse? På tide å oppgradere brillene? Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Vi byr på et glass, og gir deg halv pris på brilleglass fra ZEISS hele uka!

Vi er stolte over å få feire 3 årsdag, og håper og tror at vi skal få ferie både 4, 5 og 10 årsdag! Men vi trenger fremdeles hjelp på veien, så i all beskjedenhet; vi ønsker oss mer oppmerksomhet, både på dagen og i tiden fremover. 😊

Velkommen innom, vi har kaffen klar! 😃

Bestill time til synsundersøkelse her

Se hva vi kan tilby av produkter