fbpx

Du får

Varighet

Jeg aner et snev av 30-års-krise. Men slapp av Maria, vi blir eldre vi og, så du kan alltid kalle oss gamlingene…

Maria 29 år: Mørkredd, kresen i matveien, skeptisk til høyder, angst for bruer (og alt som kunne finne på å ligne litt på ei bru😅) og hjelpeløs på ski. Alt dette hører heldigvis 20-årene til!

Nå er du ute på tur i mørket sammen med elgen (den er der, selv om du velger å redusere lyset i hodelykta). Du nyter biff, rødvin og sjømat.🥩 🍷🦞 Lurt med på fjelltur over hengebroer ryktes det om (jeg mangler enda fotobevis! 📷). Klatrer på fjelltopper og trimmer Caiza i skiløypa. Helt rått Maria! 🤩


Og til tross for at du aldri skulle ha noen mann i livet, så er det ingen fare for pepper på 30-årsdagen lengre heller… 😉

Fra å skulle bidra et år i butikken før du sannsynligvis rømte over fjellet igjen, er du nå butikksjef! 👏 Du gjør en fantastisk jobb med med det praktiske i butikken. Har full kontroll på alt av data og systemer, og har virkelig vist hva du er god for på sosiale medier. Eller helt gode er vi kanskje ikke.. Men vi er oss, og vi trives med det! Og det virker som at våre kunder og følgere også liker det. 😃

Vi er et godt team på jobb! Mye enkel humor, mye latter og mange rare samtaler rundt kaffebordet.😁 Det siste året er du blitt klokere, tøffere og mer reflektert, og jeg er så stolt av deg. Privat er du blitt litt for opptatt for å få beholde status som familiemedlem, men det er helt ok. Bare ikke glem hvem som dro deg med på det du kaller Fear Factor, slik at du fikk utfordre frykten og samtidig kjenne på mestringen når det ikke var så skummelt allikevel. Gratulerer så masse med stordagen din! 🥳 Klem Unni

Vi ferier så klart bursdagen tre dager til ende, med 30% rabatt på alle varer i butikken!🤩 På tide med Nytt Syn og nye briller? 🤓 Oppgradere ned ny solbrille eller nye skibriller?😎 Eller kanskje trenger du bare en brillevask, eller dråper for tørre øyne?

Velkommen innom!

Bestill time til synsundersøkelse her

Se hva vi kan tilby av produkter